Відьогодні до понеділка у Львові – відкритий чемпіонат України серед тілоохоронців

10:32 30 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dumskaya.net

У суботу, 30 травня, з 4-ї години ранку до 20.00 під час проведення змагань бодігардів перекрито для руху транспорту відрізок дороги від пам’ятника Міцкевичу до площі Галицької.

30 та 31 травня й 2 червня у Львові вперше пройде відкритий чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Зокрема, змагання пройдуть 30 травня на площі Адама Міцкевича, де з 4-ї години ранку до 20.00 буде перекрито для руху транспорту відрізок дороги від пам’ятника Міцкевичу до площі Галицької.

Натомість 31 травня змагання відбудуться на стадіоні «Арена Львів». Організатори проведення чемпіонату розповіли також:

«Змагання сприяють підвищенню рівня підготовки тілоохоронців, набуття практичних знань, обміну досвідом проведення охоронних заходів. Після проведення змагань планується проведення круглого столу за темою «Організація і проведення охоронних і антитерористичних заходів у сучасних умовах на Україні». Чемпіонат буде сприяти зміцненню дружби і співпраці між силовими структурами України, укріпленню взаємодії між правоохоронними органами у боротьбі із злочинністю, також розвитку службово-прикладних видів спорту в нашій державі в скрутні часи.

У змаганнях відкритого XVIII Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців візьмуть участь 24 команди, серед яких будуть команди з Білорусі, Молдови, Болгарії та Румунії. Впродовж трьох днів учасники змагатимуться в демонстрації прийомів захисту під час пішого супроводу VIP та прийомів рукопашного бою на площі Адама Міцкевича, шукатимуть «вибухові пристрої» в автомобілі та показуватимуть майстерність подолання смуги перешкод на автомобілях на автомайданчику стадіону «Арена Львів», виконуватимуть стрілецькі завдання з індивідуальної швидкісної стрільби з різних положень та в «терористів» з автомобіля, під час пішого супроводу VIP групою охоронців. 

Уже багато років поспіль компанія «Торговий дім «НІКО», офіційний імпортер Mitsubishi Motors в Україні, Білорусі та Молдові, є незмінним генеральним спонсором проведення чемпіонатів України та світу з багатоборства тілоохоронців. Дуже велику допомогу надає офіційний збройовий спонсор Казенне підприємство – науково-виробниче об’єднання «ФОРТ» МВС України. Активну участь на протязі багатьох років беруть Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України. Міністерство Оборони України, Міністерство надзвичайних ситуацій України та інші».

Своєю чергою, заступник начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР Сергій Журбенко розповів:

«30 травня з 4-ї години ранку до 20.00 громадський транспорт, який курсує по проспекту Свободи через площу Міцкевича здійснюватиме об’їзд за маршрутом, який проводиться під час перекриття центру міста щонеділі. Відтак, громадський транспорт курсуватиме за таким маршрутом:

Маршрут №24: вулиця Бандери – вулиця Коперника – вулиця Стефаника – вулиця Дудаєва – проспект Шевченка – вулиця Герцена – вулиця Франка – площа Соборна – вулиця Личаківська.

Маршрути №45 та №48: вулиця Сахарова – вулиця Вітовського – вулиця Франка – вулиця Князя Романа – площа Галицька – площа Соборна – вулиця Франка – вулиця Вітовського.

Маршрут №1: закорочено до площа Різні.

Маршрути №5А та №47А: площа Різні – площа Данила Галицького – вулиця Підвальна – вулиця Личаківська.

Маршрути 3А, 4А та №53: площа Різні – площа Данила Галицького – вулиця Підвальна – площа Соборна – вулиця Франка – вулиця Шота Руставелі – вулиця Франка».

Програма змагань XVIII Відкритого Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців у Львові

30 травня, субота

10.00-12.00 – надання медичної допомоги VIP та його евакуація. Стадіон «Динамо» 

15.00-15.30 – урочиста церемонія відкриття XVIII Відкритого Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців. Площа Адама Міцкевича.

15.30-16.00 – Показові виступи професіоналів на автомобілях. Площа Адама Міцкевича.

16.00-17.00 – демонстрація прийомів захисту під час пішого супроводу VIP-осіб.

Площа Адама Міцкевича.

17.00–18.30 – Демонстрація прийомів рукопашного бою. Сценічна конструкція. Площа Адама Міцкевича.

18.30-20.00 – культурно-спортивна програма. Сценічна конструкція. Площа Адама Міцкевича.

31 травня, неділя

8.30-11.00 – пошук «вибухових пристроїв» в автомобілі. Автомайданчик готельного комплексу «Гранд резорт»

12.00-14.00 – подолання смуги перешкод на автомобілі. Автомайданчик стадіону «Арена Львів».

17.00-20.00 – оглядова екскурсія для учасників Чемпіонату по старовинному центру Львова. 

1 червня, понеділок

08.30-16.00 – змагання з стрільби під час пішого супроводу VIP, з різних положень та з автомобіля. Стрілецький полігон.

19.00-21.00 – урочисте нагородження переможців XVIII Відкритого Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців. Готельний комплекс «Гранд резорт».

2 червня, вівторок, до 12.00 – від’їзд учасників змагань.

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів