Ветерани львівських «Карпат» провели матч із воїнами й волонтерами

10:00 5 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Організатор зустрічі Богдан Стронціцький ще в першому таймі «попросив заміну».

В інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли про матч їх ветеранів воїнами й волонтерами:

«Воїни АТО – наша гордість і слава» – банер із таким гаслом зустрічав ветеранів львівських «Карпат», волонтерів та бійців із передової на штучному полі у Брюховичах. Саме тут, на заміській базі «левів», за сприяння тренера «зелено-білих» Богдана Стронціцького та волонтера АТО Василя Корпана, відбулася дружня зустріч футболістів із захисниками українських кордонів. Час обрали не випадково – 5 грудня в Україні відзначається День волонтера, а 6 грудня – День збройних сил.    

Проведенню товариського матчу не зашкодили навіть метрові кучугури снігу, який відчистили і розгорнули по периметру поля. Початку гри передували військовий марш та національний гімн у виконанні військового оркестру, а також символічні голуби миру, що були випущені капітанами команд. 

Від бійців із зони АТО ветерани «Карпат» отримали спеціальний подарунок у формі кулі, який невдовзі зможуть побачити усі відвідувачі клубного музею. Матч видався бойовим, що й не дивно – ані ветерани ані бійці не вміють здаватися і змагатися із опущеними руками. Тому вистачало не лише ефектних комбінацій, але й жорстких стиків. Щоправда, після таких епізодів, одразу ж слідували дружні рукостискання. 

На допомогу бійцям АТО прийшов Мирон Маркевич, який сам неодноразово відвідував наших бійців на передовій. Досвідчений тренер ефективно керував діями своєї оборони, яка, правда, не завжди встигала накривати проходи Андрія Тлумака, Андрія Сапуги, Самсона Ґодвіна, Ярослава Гринишина, Володимира Різника, Любомира Вовчука, Андрія Покладка та інших знакових ветеранів «зелено-білих». 

А організатор цієї зустрічі Богдан Стронціцький ще в першому таймі «попросив заміну» – його місце у воротах зайняв син видатного кіпера Мар'ян, який займається у карпатівській філії під керівництвом Самсона Ґодвіна. Варто сказати, що гени Богдана Едуардовича передалися сину – кілька сейвів йому таки вдалося зробити. 

Віце-президент ФК «Карпати» Олег Смалійчук щиро подякував воїнам АТО та волонтерам, які допомагають армії на Сході, запевнивши, що такі зустрічі будуть проводитися регулярно.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів