«Верес» тимчасово змінив прописку на львівську

15:28 18 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ua-football.com

Рівненський клуб має намір повернутися в рідне місто після того, як завершиться реконструкція стадіону «Авангард», яка триває вже три роки.

«Народний клуб «Верес» змінив місце реєстрації з Рівного на Львів. Товариство з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Верес-Рівне» тепер зареєстроване за адресою «м. Львів, вулиця Антоновича 115, офіс 3». Про це поінформували в інтернет-виданні «UA-Футбол».

Натомість в інформаційній службі «Вереса» пояснили: «Зважаючи на те, що через відстутність у Рівному стадіону з відповідною інфраструктурою, яка могла би пройти атестацію для участі у змаганнях під егідою Української Прем’єр-Ліги, команда «Верес» вимушено базується у Львові, там же працює і значна частина працівників та менеджменту ТОВ Футбольний Клуб «Верес» (Рівне). Для того, щоб спростити усі процедури, пов’язані з фінансовою звітністю Товариства до фіскальних органів, було прийняте рішення про зміну реєстрації».

У рівненському клубі також наголосили: «Варто пам’ятати, що Народний клуб «Верес» – це не місце реєстрації і навіть не футбольна команда. «Народний клуб «Верес» – це ідея, традиції, ідеологія, назва і герб. А найголовніше: народний клуб – це, перш за все, кожен з понад 5000 членів червоно-чорної родини! «Верес» – це Рівне і Рівненщина. Львову він не потрібен. Там є, були і будуть «Карпати».

«І як тільки у Рівному з`явиться реконструйований стадіон – «Верес» повернеться додому. Нагадаємо, що місцезнаходження та юридична реєстрація Громадської спілки «Народний клуб «Верес» була і залишається у Рівному», – повідомили також в інформаційній службі «Вереса».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів