«Верес» прийматиме «Карпати» у Львові

10:05 9 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Поєдинок 19-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем'єр-ліги між львів’янами й рівнянами стане завершальним матчем для цих команд у 2017-му році.

В інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли про сьогоднішній матч на «арені львів»:
«У суботу «Карпати» зіграють свій заключний матч у 2017-му році. Номінально гостьову гру «зелено-білі» проведуть на «Арені Львів». Суперником «левів» стане рівненський «Верес». Розпочнеться дербі о 14:00.
Минулої неділі «Карпати» приймали на «Україні» донецький «Олімпік», однак через погодні умови матч було зупинено. У першому таймі команди обмінялися забитими голами і показали доволі змістовну гру на засніженому газоні. За львів’ян забивав Сергій М’якушко, для якого це був третій результативний удар за останні півтори місяці.
Практично весь минулий тиждень «Верес» провів у Харкові. Спочатку рівняни зіграли з «Шахтарем» в Кубку України, а потім зустрілися з чемпіоном України в матчі УПЛ. В підсумку команда Юрія Вірта поступилася із сумарним рахунком 0:6. Однак у кубковому протистоянні у складі «Вереса» на полі з’явилися гравці, які мають небагато ігрової практики.
Після семи нічийних результатів поспіль рівняни спочатку перемогли «Чорноморець» з рахунком 3:1, а тоді поступилися «Шахтарю» (0:2). Що стосується «Карпат», то вони не перемагали в останніх чотирьох поєдинках (дві нічиї і дві поразки).
У поєдинку першого кола «леви» на своєму полі поступилися «червоно-чорним» з рахунком 1:6. Після тієї розгромної поразки у дербі було відправлено у відставку тренерський штаб на чолі з іспанцем Серхіо Наварро.
Обидві команди підходять до суботньої гри загалом в оптимальних складах. «Верес» не зможе розраховувати на креативного півзахисника Ростислава Волошиновича, який пропускає гру через дискваліфікацію, а у львів’ян окремо від загальної групи займається захисник Федеріко Перейра.
Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:
«Верес»: Бандура, Адамюк, Іщенко, Борзенко, Сімінін, Карасюк, Морозенко, Кобін, Г. Пасіч, Степанюк, Сергійчук.
«Карпати»: Підківка, Лобай, Федецький, Мірошніченко, Гуцуляк, Голодюк, Тіссоне, Карраскаль, Мякушко, Ді Франко, Гладкий.
Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів