«Велодень» пройде у Львові 21 травня

14:25 15 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У неділю, 21 травня, громадська організація «Lviv Bicycle Club» за сприяння управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради проводить традиційний масовий велозахід, котрий щороку збирає сотні прихильників здорового і активного способу життя.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Очікується, що цього року у Львові до щорічного велосипедного свята долучаться більше тисячі велосипедистів. Учасники «Велодня» зберуться о 10.00 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької на проспектіц Свободи, а об 11:00 стартує урочистий велопробіг: колона велосипедистів вирушить за маршрутом проспект Свободи – вулиця Городоцька – вулиця Кульпарківська – вулиця Наукова – вулиця Хуторівка – проспект Червоної Калини – вулиця Стуса – вулиця Шота Руставелі – вулиця Зелена – вулиця Князя Романа – проспект Свободи. Загальна довжина маршруту – близько 20 кілометрів».

«Головною метою заходу є популяризація велосипеда як екологічно чистого, дешевого і зручного засобу пересування по місту, як способу дбати про своє здоров’я та підтримувати себе у хорошій фізичній формі. Крім того, Велодень покликаний ще раз привернути увагу представників влади, бізнесу, громадських організацій, освіти до важливості створення та розвитку належної інфраструктури, проведення регулярної освітньої роботи з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі усіма учасниками руху», – повідомили також сьогодні, 15 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів