«Усі домашні матчі Ліги чемпіонів та УПЛ будемо грати у Львові», – «Шахтар»

10:38 23 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Як повідомляє в середу прес-служба міської ради, у цьому запевнив головний тренер донецького футбольного клубу Мірча Луческу.

Як повідомила сьогодні, 23 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, вчора під час післяматчевої прес-конференції головний тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Мірча Луческу зазначив, що усі домашні матчі УПЛ та Ліги чемпіонів команда гратиме на «Арені Львів». Дослівно ж у повідомленні прес-служби ЛМР сказано про це так:

«Учора на стадіоні «Арена Львів» у матчі між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар» за Інтер Суперкубок України перемогла команда «Шахтар», яка з рахунком 2:0 стала володарем Суперкубку.  Також Мірча Луческу відзначив особливу атмосферу матчу і підтримку вболівальників.

«Здивував повний стадіон, який так сильно вболівав впродовж усього матчу. Раніше ми приїжджали до Львова на один день, аби відіграти матч з «Карпатами». Цього разу ми пробули у Львові три дні. Нам дуже сподобалося місто, інфраструктура, тому усі домашні матчі УПЛ та Ліги чемпіонів будемо грати у Львові», – зазначив Мірча Луческу.

Нагадаємо, за інформацією дирекції «Арени Львів», 25 липня о 19.00 год на стадіоні пройде матч між ФК «Металург» та ФК «Дніпро». Окрім цього, 10 серпня на вболівальників чекатиме гра між футбольними клубами «Металіст» і «Шахтар».

Прес-служба міської ради повідомила також сьогодні, 23 липня:

За інформацією дирекції «Арени Львів», 25 липня о 19.00 годині на стадіоні пройде матч між ФК «Металург» та ФК «Дніпро». Окрім цього, 10 серпня на вболівальників чекатиме гра між футбольними клубами «Металіст» і «Шахтар».

«Свій перший матч цього сезону на стадіоні «Арена Львів» зіграє «Металург» із «Дніпром». Вони будуть грати матч 25 липня о 19.00 годині. Квитки можна буде придбати у касах стадіону, ціна стартує від 30 гривень за білет. Також харківський «Металіст» буде грати з донецьким «Шахтарем» 10 серпня. Точний час проведення цього поєдинку повідомимо пізніше», – розповів Роман Черхавий, директор стадіону «Арена Львів». 

У ще одному сьогоднішньому повідомленні прес-служба міської ради зазначено:

«Стартовий поєдинок нового чемпіонату України з футболу відбудеться у Львові. В п'ятницю, 25 липня, о 19:00 на стадіоні «Арена Львів» донецький ФК «Металург» зіграє у домашньому матчі з ФК «Дніпро».

Через події на сході України, футбольні клуби з Донецька не мають можливості проводити домашні ігри на рідних аренах. Тож керівництво футбольного клубу «Металург» (Донецьк) досягло домовленості з дирекцією «Арени Львів» про те, що команда першу гру нового сезону проведе на цій арені.

Квитки за ціною від 30 до 400 гривень львів’яни можуть придбати на сайті kasa.in.ua та в усіх відділеннях мережі квиткових кас «kasa.in.ua».

Адреси у Львові:

вул. Дорошенка,19 (у дворі), Пн-Сб: 10:00 - 19:00 год.

магазин «Наш формат» на вул. Братів Рогатинців,  Пн-Сб 10:00 - 19:00, Нд: 12:00-19:00 год.

приміщення ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» (перший поверх), Пн-Нд 10:00 - 22:00 год.

каса-кіоск «ОТ-ОТ» на просп. Свободи (кіоск), 10:00-19:00, обід: 15:00-15:30 год.

каса-кіоск «ОТ-ОТ» на вул. Валова (кіоск біля пам'ятника Королю Данилу), 10:00-19:00, обід: 15:00-15:30 год.

вул. Федорова (кіоск біля Домініканського собору), 10:00-19:00, обід: 15:00-15:30 год.

Додамо, що попередній сезон донецький «Металург» закінчив на шостій сходинці, а «Дніпро» – на другій. 

Також у першому турі Чемпіонату України сезону 2014/2015 років у суботу, 26 липня, «Іллічівець» прийматиме «Волинь», а «Чорноморець» – «Олімпік». У неділю, 27 липня, Говерла зіграє з львівськими «Карпатами», «Динамо» – з «Ворсклою», «Шахтар» – з «Металургом» (Запоріжжя), а «Зоря» з «Металістом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів