Українські військові перемогли на Львівщині іноземних колег на волейбольному майданчику

18:20 26 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Бійцям Національної гвардії України не знайшлося на навчаннях «Репід Трайдент-2015» рівних у перетягуванні канату.

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині відбулися концерт й спортивне свято. Учасники українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2015» зробили невеличку паузу у щільному графіку тренувань та занять для того, аби переглянути концертну програму.

Щира українська пісня у виконанні заслуженої артистки України співачки Наталки Карпи і запальні українські танці фольклорного колективу «Юність» зірвали вир оплесків. Сьогодні, у неділю, 26 липня, представники армій 18 країн, які беруть участь у навчанні, також зійшлися у спортивних баталіях.

Змагання були організовані у декількох дисциплінах: міні-футболі, волейболі, перетягуванні канату. Найсильнішими у волейболі стала команда Збройних Сил України. 

Була також командна стронгмен-естафета, де учасники повинні були перекинути на відстань у 100 метрів 80-кілограмові протектори від коліс, пробігти 100 метрів і штовхати вантажівку ГАЗ-66. Солдати з Великобританії обійшли суперників у стронгмен-естафеті.

Натомість бійцям української Національної гвардії не знайшлося рівних у перетягуванні канату. А команда ЗС Румунії посіла першу сходинку п’єдесталу пошани у грі в міні-футбол.

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів