Українські паралімпійці здобули в Яворові три золоті медалі Кубка світу

14:10 16 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: dsmsu.gov.ua

Національна збірна нашої країни випереджає в командному заліку паралімпійського Кубка світу з лижних гонок та біатлону всіх своїх суперників.

Українці вже здобули на змаганнях, які тривають на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у селі Яворів у Турківському районі Львівщини, три золоті, два срібні та чотири бронзові нагороди. А відтак – випереджають в командному заліку спортсменів із Німеччини, Франції та Австрії.

Зокрема, на дистанції 20 кілометрів стоячи золото здобув Ігор Рептюх. А в гонці на дистанції 15 кілометрів серед жінок в категорії стоячи увесь подіум був українським – золоту нагороду виборола Олександра Кононова, срібло – у Юлії Батенкової, третє місце – у Людмили Ляшенко. Серед жінок з порушеннями зору на тій же дистанції українки Оксана Шишкова та Ольга Прилуцька вибороли «золото» та «бронзу».

Про це повідомили сьогодні, 16 січня, в прес-службі мiнiстерства молоді та спорту України, де також запевнили: «Міжнародна паралімпійська родина вже відзначила високий рівень організації та проведення Кубку світу у Західному реабілітаційному центрі, який наша держава приймає вперше в історії. У ньому беруть участь понад двісті учасників з 18 країн світу. Україна довела, що має одну з найкращих у Європі баз із зимових паралімпійських видів спорту та здатна приймати міжнародні змагання високого рівня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів