УЄФА дозволяє українцям проводити міжнародні футбольні матчі лише в Києві й Львові

15:50 15 травня 2014 р.

Стадіон «Арена Львів» готовий прийняти футболістів усіх без винятку регіонів України

Стадіон «Арена Львів» готовий прийняти футболістів усіх без винятку регіонів України
Фото: stadion.lviv.ua

Як пояснює Спілка європейських футбольних асоціацій – через нестабільну ситуацію в Донецьку, Дніпропетровську та Харкові.

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово заборонила проводити міжнародні матчі в Донецьку, Дніпропетровську та Харкові. Про це, як повідомляє сьогодні, 15 травня, «Obozrevatel.com», асоціація повідомила Федерацію футболу України.

Причиною такого рішення стала нестабільна ситуація у зазначених регіонах. Таким чином, дозвіл на проведення матчів міжнародного рівня отримали тільки столичний НСК «Олімпійський»  та «Арена Львів» .

При цьому уточнюється, що заборона стосується лише міжнародних матчів на цих аренах в червні 2014 року. Чи продовжаться санкції на наступні місяці – УЄФА вирішуватиме пізніше, оцінюючи ситуацію в країні.

Але оскільки в червні донецький «Шахтар», харківський «Металіст» і ніпропетровське «Дніпро» не гратимуть у єврокубках, то, відповідно, заборона УЄФА більше стосується місця проведення матчів жіночої збірної України. Окрім того, під питанням матч молодіжної збірної з Литвою, який має пройти 8 червня в Черкасах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів