Уболівальники «Карпат» хочуть замінити Димінського на Козловського

17:37 13 березня 2018 р.

Фото до новини

Ситуація навколо ФК «Карпати» (Львів) катастрофічна: закордонні «гастролери» та аферисти зруйнували наш улюблений клуб, – ГО «Завжди вірні»


Відео: ПроФутбол

"Спортивка" на своїй сторінці у Фейсбуці опублікувала таке звернення від "завжди вірних" фанатів "Карпат" до депутата Львівської міської ради Григорія Козловського.

"Депутатові Львівської міської ради п. Козловському Григорію Петровичу

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Григорію Петровичу, висловлюємо Вам свою повагу та подяку за вирішення справи колишнього футболіста ФК «Карпати» Володимира Гудими проти львівського клубу. Ви подарували нам надію…

Ситуація навколо ФК «Карпати» (Львів) катастрофічна: закордонні «гастролери» та аферисти зруйнували наш улюблений клуб, знищили традиції поколінь, перетворили перемоги на поразки.

Григорію Петровичу, врятуйте ФК «Карпати» (Львів)! Допоможіть врятувати гордість міста Львова!

Ми віримо, що Ви зможете згуртувати навколо себе небайдужих політиків, бізнесменів, меценатів для порятунку ФК «Карпати» (Львів).

P.S. Сподіваємося на Вашу Добру Волю.

P.P.S. Leopolis Semper fidelis! «Карпати» (Львів) Semper fidelis!

З повагою, «Завжди Вірні».

Тим часом футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував врегулювання президентом Руху Григорієм Козловським ситуації з боргом Карпат Володимиру Гудимі. "Як це так, що питання за Димінського вирішує хтось інший? Це аматорський хід, це непрофесійно. "Карпати" для мене – аматорський клуб і буде залишатися таким, поки там працює Друді. А Козловський в цій ситуації вчинив правильно. Знімаю капелюх", – цитує Леоненка Footballua.tv.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів