У складі юнацької футбольної збірної України залишилися на чемпіонаті Європи двоє львів’ян

18:55 5 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

Нападник «Карпат» Мар’ян Швед пропустить фінальну частину Євро-19.

За два дні до початку фінальної частини чемпіонату Європи серед 19-річних усі команди-учасниці з’їхались до готелю на узбережжі Егейського моря і розпочали офіційну підготовку до турніру. Вісім збірних, які кваліфікувались на чемпіонат континенту, проживають у двох готелях – по п’ять та три команди відповідно.

Місцем дислокації збірної України є готель «Mediterranean Village», розташований у Паралії Катеріні. Окрім наших хлопців тут також мешкатимуть команди Греції, Франції, Нідерландів та Австрії.

Одразу по приїзду до готелю відбулось й офіційне фотографування «синьо-жовтих». До Греції підопічні Олександра Головка вирушили 30 червня і останній етап підготовки провели саме на землі Елади, в місті Елатохорі.

Під час даного збору українці провели спаринг з командою академії клубу ПАОК, складеної з футболістів 1997-1998 років народження. В ході цієї гри підопічні Олександра Головка добре потренувались у вмінні забивати голи і закінчили матч з рахунком 13:0.

Проте був і неприємних момент – під час матчу зазнав ушкодження молодий нападник львівських «Карпат» Мар’ян Швед, через що він пропустить чемпіонат. Орім Шведа до остаточної заявки українців не потрапив також футболіст донецького «Металургу» Мар’ян Мисик. А отже офіційна заявка команди на чемпіонат виглядає наступним чином:

Воротарі: 1. Вадим Солдатенко («Динамо», Київ), 12. Олег Мозіль («Карпати», Львів).

Захисники: 6. Ігор Кірюханцев, 4. Микола Матвієнко (обидва – «Шахтар», Донецьк), 21. Богдан Михайліченко, 16. Павло Лук’янчук, 2. Олександр Осман (усі - «Динамо», Київ), 13. Іван Зотько («Металіст», Харків), 17. Валерій Лучкевич («Дніпро», Дніпропетровськ).

Півзахисники: 8. Бека Вачіберадзе, 7. Денис Арендарук, 22. Олександр Зубков, 10. Віктор Коваленко (усі – «Шахтар», Донецьк), 20. Віктор Циганков («Динамо», Київ), 18. Дмитро Кльоц («Карпати», Львів), 17. Олександр Зінченко («Уфа», Росія).

Нападники: 11. Артем Бєсєдін («Динамо», Київ), 9. Андрій Борячук («Шахтар», Донецьк).

Про це повідомили сьогодні, 5 липня, на сайті Федерації футболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів