У Росії змушені були підняти на честь львів’янки Державний Прапор України

23:59 20 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: segodnya.ua

У неділю Яна Шемякіна здобула на чемпіонаті світу з фехтування в Казані бронзову медаль.

Агенція «Укрінформ» інформує сьогодні, 20 липня, в повідомленні «В Росії підняли прапор України на честь шпажистки зі Львова»:

«Олімпійська чемпіонка Лондона-2012 Яна Шемякіна принесла Україні другу медаль на чемпіонаті світу з фехтування в Казані (Росія). У третій день змагань Шемякіна стала бронзовим призером у турнірі шпажисток, поступившись у півфіналі італійці Роззелле Фіамінго лише у додатковий час – 12:13.

На шляху до п'єдесталу львів'янка обіграла Алехандро Теран з Мексики (15:8), свою співвітчизницю Олену Кривицьку з Тернополя (14:13), японку Аяку Шімоокаву (6:4) і у чвертьфіналі Мань Вай Кун з Гонконгу (9:8).

Нагадаємо, у перший день першості планети «золото» завоювала бронзовий призер Лондона-2012, олімпійська чемпіонка-2008 в команді шаблістка Ольга Харлан. Спортсменка з Миколаєва захистила титул чемпіонки світу, перемігши у фіналі дворазову олімпійську чемпіонку американку Маріель Загуніс (15:12).

У понеділок у фехтувальників почнуться командні змагання».

Ремарка «Щоденного Львова»: під час нагороджень призерів чемпіонатів світу та континентів урочисто піднімають державні прапори їхніх країн.

Як інформував «Щоденний Львів», завдяки фехтувальниці Ользі Харлан у Росії почули: «Ще не вмерли України і слава, і воля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів