У півмарафоні «Gorgany. Львів 2015» взяли участь 350 учасників з України, Норвегії, Польщі й Туреччини

17:23 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivmarathon.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у півмарафоні «Gorgany. Львів 2015» перемогли Оксана Угринчук і Володимир Юрчук з Івано-Франківська.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову»:

«У неділю, 26 квітня, 350 учасників з цілої України взяли участь у змаганнях на дистанції 21 кілометр, а також на додатковому маршруті 4 кілометри.  Цьогоріч учасники львівського забігу прибули на старт з цілої України.

Серед бігунів були представники Львова, Києва, Хмельницького, Івано-Франківська, Мукачево, Тернополя, Чернівців, Дніпропетровська, Одеси, Вінниці, а також Чернігівської, Полтавської та Рівненської областей. До забігу долучились і гості з  Кракова, Варшави, Осло, а також ціла група бігунів з Туреччини.

Переможцями півмарафону серед жінок стали Оксана Угринчук з Івано-Франківська (дистанція 21 км) та Петрова Оксана  зі Львова (дистанція 4 км). Серед чоловіків першість на дистанції 21 км здобув Володимир Юрчук з Івано-Франківська, а у забігу на 4 км відзначився львів’янин Назарій Чигінь. Окрім того, варто відзначити найстаршого учасника півмарафону – Миколу Нестеренка (1934 р.н.), який подолав дистанцію 21 км.

Забіг розпочався з площі перед Оперним театром і завершився у парку Погулянка. Маршрут учасників пролягав як міським простором, так і зеленою зоною парку Погулянка.

Організатори акції – Туристичний клуб «Горгани», спортивний клуб «Ультра», за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР. Призи за участь у півмарафоні «Gorgany. Львів 2015» отримали переможці у кожній віковій категорії, а також найстарші учасники змагань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів