У неділю – велопробіг зі Львова до села Андрея Шептицького

23:45 1 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

У проміжній точці маршруту – селі Страдч – передбачено цікаву інтерактивну програму.

У неділю, 2 серпня, о 9.30 на площі Соборній (поблизу церкви святого Андрія). У Львові стартує велопробіг на честь 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького. Довжина його маршруту – приблизно 95 кілометрів.

Велопробіг організовано з ініціативи управління молоді та спорту ЛОДА, спільно з організаціями ЛМГО «Українська молодь – Христові» та «Інститут Суспільних Ініціатив». В рамках велопробігу передбачаються відвідини села Прилбичі, де народився митрополит Андрей і де знаходилось родинне помістя графів Шептицьких. Окрім того, у селі Страдч – проміжній точці перепочинку – передбачено цікаву інтерактивну програму. У Страдчі знаходиться унікальний печерний монастир XI-XIII століття, церква Успіня Пресвятої Богородиці 1795 року, могили блаженних о. Корната та Прийми, а також чудотворна ікона Богородиці. Проект організовано з метою поширення цінностей здорового способу життя, інформації про життя видатного українця Андрея Шептицького, а також пропагування розвитку регіону.

У рамках велопробігу передбачаються зустрічі з представниками влади, громадського активу області та церкви. Про це повідомили Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів