У наступному сезоні львівські «Карпати» тренуватиме інший тренер (відео)

11:30 9 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Football.ua

Володимир Безуб’як заявив після вчорашнього матчу: «Я завершую роботу старшого тренера в «Карпатах».

Старший тренер львівських «Карпат» Володимир Безуб’як прокоментував після вчорашнього матчу зі «Шахтарем» своє нинішнє положення в клубі та окреслив перспективи продовження роботи у ньому:

«Моє майбутнє обговорювалося напередодні сезону. Переді мною поставили чітке завдання – вийти в Лігу Європи, а я його не виконав. У невиконанні поставленого завдання є моя суттєва вина, хоча шанси потрапити в єврокубки були.

Таким чином, я завершую роботу старшого тренера в «Карпатах». По закінченні сезону прийде інший тренер. Я – працівник клубу «Карпати», а далі вирішувати керівництву. 

Скажу про себе – я намагався чесно виконувати свою роботу, але її підсумками сам незадоволений. Якщо б мені знову запропонували стати тренером? Я б погодився, але робив все по-іншому: починаючи від тренувального процесу і завершуючи мотивацією команди».

Про це повідомили інтернет-видання «Sportarena.com», де також нагадали: «Безуб’як став старшим тренером «Карпат» в січні цього року, але пізніше львів’яни несподівано оголосили головним тренером першої команди Олега Лужного. Проте на всіх матчах весняної частини Прем’єр-ліги Карпатами під час матчів керував саме Безуб’як».

Як інформував «Щоденний Львів», вчора «Карпати» поступилися «Шахтарю» з рахунком 1:3. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів