У Львові знову тепло зустріли паралімпійців (+відео)

21:55 23 вересня 2016 р.

Фото до новини

Наші земляки здобули в Ріо-де-Жанейро п’ять медалей – три золоті й по одній срібній та бронзовій.

Сьогодні, 23 вересня, до Львова прибули потягами друга й третя групи спортсменів Львівщини – учасників XV літніх Паралімпійських Ігор 2016 року у складі національної збірної команди України. Зокрема зустрічала спортсменів заступник голови  облдержадміністрації Маріанна Вільшинська.

Щирими «Слава Україні!» й оплесками батьків, рідних, друзів, тренерів, юних спортсменів, численних уболівальників та журналістів на головному залізничному вокзалі Львова вітали членів паралімпійської збірної України – чемпіона Ігор Віктора Дідуха (настільний теніс, Буський район), срібного та бронзового призера Ігор Роман Павлика (легка атлетика, Пустомитівський район), а також учасників Ігор львів’ян Орисю Ільчину (плавання) й Роксоляну Дзьобу-Балян (стрільба з лука) та старшого тренера збірної команди України зі стрільби з лука львів’янина Олега Ільяшенка. Разом зі спортсменами Львівщини прибули й двоє представників Івано-Франківщини.

Загалом спортсмени Львівщини здобули в Ріо-де-Жанейро п’ять медалей Паралімпійських ігор 2016 року – три золоті й по одній срібній та бронзовій. Зокрема, володарями «золотих» медалей стали Антон Дацко (фехтування на візках), Андрій Демчук (фехтування на візках), Віктор Дідух (настільний теніс). Титулований Роман Павлик виборов «срібну» (біг на дистанції 400 метрів) та «бронзову» (стрибок у довжину) нагороди в легкоатлетичному турнірі.

Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації. Як інформував «ЩЛ», вчора у Львові також урочисто зустрічали паралімпійців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів