У Львові змагатимуться патріоти

10:15 17 травня 2017 р.

На території Центру дитячої творчості дітей та юнацтва Галичини на вулиці Вахнянина відбудеться дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура».

У Львівській міськраді повідомили в середу: «Впродовж двох днів, 17-18 травня, у Львові відбуватиметься міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). В рамках реалізації Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки, з метою активізації роботи з розвитку історичних, патріотичних і культурних традицій Українського козацтва, воїнів УСС, УПА, виховання юних патріотів на засадах національної гідності та високої самосвідомості управлінням освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради організовано проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

«Урочисте відкриття заплановане на 18 травня о 10.00 на території Центру дитячої творчості дітей та юнацтва Галичини на вулиці Вахнянина, 29.Спершу, 17 травня о 15.30 на базі тиру СЗШ №42 Львова на вулиці Каштановій, 9 відбудуться змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед учасників районних команд. Участь в грі візьмуть шість команд-переможців районних етапів відбіркових змагань гри «Джура» серед закладів освіти, а саме: СЗШ №3 (Галицький район), НВК «Гроно» (Залізничний район), СЗШ №42 (Личаківський район), СЗШ №90 (Сихівський район), ССЗШ №2 (Франківський район), СЗШ №97 (Шевченківський район)», – розповіли також у ЛМР.

«18 травня 2017 року з 10.00 до 17.00 команди змагатимуться у таких конкурсах: впоряд (стройова підготовка); ігри на «дужання» (боротьба-гра з перетягування линви); козацько-туристська «Смуга перешкод»; гра «Відун»; гра «Рятівник»; конкурс звітів про виконання завдань під гаслом «Добре діло»; конкурс «Кращий кашовар». За результатами змагань журі конкурсу визначить переможців міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та проведе нагородження команд переможців та всіх учасників змагань. Команда переможець буде скерована на участь в обласному етапі гри», – повідомили також сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів