У Львові завершили першу частину програми навчання дітей плаванню, в серпні стартує друга

19:05 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

До кінця року зможуть навчитися плавати ще близько 500 львівських дітей віком від дев’яти до 15-ти років включно.

У басейні палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо» на вулиці Вітовського, 53 завершили перші п’ять етапів навчання дітей Львова плаванню. Цьогоріч в міському бюджеті на реалізацію цієї Програми передбачено 300 тисяч грн.

При проведенні перших етапів навчилися плавати вже близько 200 маленьких львів’ян. А вже з серпня стартує друга частина програми. До кінця року зможуть навчитися плавати ще близько 500 львівських дітей віком від дев’яти до 15-ти років включно.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер розповів: «Дуже важливим є фізичний розвиток дітей. На жаль, не всі батьки мають можливість навчити плаванню дітей в ранньому віці, оскільки це достатньо коштовно. Тому місто вже вкотре реалізовує програму навчання плаванню дітей соціальних категорій. Нашим завдання є створення можливості для всіх львів’ян для занять фізичною культурою». 

Скористатися цією програмою на безкоштовній основі можуть діти таких категорій: діти з малозабезпечених та багатодітних сімей; діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди, які мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань; діти, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії; талановиті та обдаровані діти; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; діти учасників АТО.

За детальнішою інформацією можна звертатися за місцем проживання у відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за такими телефонами: Галицький (вулиця Ліста, 5): телефон: 261-44-50; Личаківський (вулиця Театральна, 10): телефон: 235-71-62; Залізничний (вулиця Виговського, 34): телефон: 295-82-28; Франківський (вулиця Генерала Чупринки, 85): телефон: 237-50-81; Шевченківський (вулиця Липинського, 11): телефон: 252-28-40; Сихівський (проспект Червоної Калини, 66): телефон: 254-64-80. Про це повідомили сьогодні, 6 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів