У Львові відбувся матчі пам'яті Андрія Гусіна (відео, оновлено)

22:35 11 жовтня 2015 р.

Справа – Андрій Гусін-молодший

Справа – Андрій Гусін-молодший
Фото: Ярослав Тимчишин / «Gazeta.ua»

У товариському поєдинку ветеранів «Динамо» й «Карпат» перемогли» столичні.

«Сьогодні у Львові відбувся матч пам'яті Андрія Гусіна. На поле вийшли ветерани «Карпат», де починав кар'єру Гусін, і київського «Динамо», де він домігся своїх найгучніших перемогу. На полі в динамівських футболках також вийшли сини Гусіна – Андрій та Іван. Забивши на двох три м'ячі вони принесли перемогу »Динамо» – 6:4», – повідомили в неділю в київському часописі «Сегодня». Натомість в електронній версії київського часопису «Дзеркало тижня. Україна» розповіли в неділю:

«У Львові відбувся товариський матч пам'яті Андрія Гусіна, в якому зустрілися ветерани «Карпат» і «Динамо». Поєдинок завершився перемогою киян – 6:4.

За львівську команду зіграли одноклубники Гусіна, з якими він вперше вийшов на поле у Вищій лізі в 1992 році. А за «Динамо» – футболісти, з якими екс-півзахисник доходив до півфіналу Ліги чемпіонів.

До складу першої команди увійшли Богдан Стронцицький, Василь Кардаш, Олександр Чижевський і багато інших. За «Динамо» грали Сергій Ребров, Олександр Головко, Олег Лужний, Георгій Деметрадзе та інші.

Також у матчі взяли участь сини Гусіна – Андрій та Іван. Тренерами команд були Мирон Маркевич, Юрій Дячук-Ставицький, Леонід Буряк і Володимир Мунтян. Крім того, в пам'ять про Андрія Гусіна у Львові пройшов дитячий турнір, в якому поряд з українськими командами участь взяли також юні футболісти з Польщі».

Своєю чергою, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua» повідомили сьогодні, 11 жовтня:

«Сьогодні у Львові, на стадіоні «Україна» відбувся матч пам'яті Андрія Гусіна. Нагадаємо, знаменитий футболіст трагічно загинув у вересні 2014 року.

На поле вийшли ветерани «Карпат» та київського «Динамо». Нагадаємо, саме у львівській команді Андрій Гусін заявив про себе, як про перспективного гравця, після чого в 1993 році перейшов до київського «Динамо».

За ветеранів столичної команди зіграли одноклубники Андрія Гусіна по легендарному «Динамо», у складі якого футболіст доходив до півфінала Ліги Чемпіонів 1999 року – Сергій Ребров, Олег Лужний, Олександр Головко. За «Карпати» грали Богдан Стронцицький, Олександр Чижевський, Василь Кардаш та інші відомі гравці.

Також на поле в динамівських футболках вийшли сини Гусіна – Андрій та Іван. На двох вони забили три м'ячі. Матч завершився перемогою ветеранів «Динамо» з рахунком 6:4».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів