У Львові відбулися автоперегони «Спринт Лев 2016» (відео)

22:55 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Валерій Шмаков / «Gazeta.ua»

Під час заїздів, як не дивно, кращий час показали машини не найвищого класу.

Сьогодні, 29 травня, на території стадіону «Арена Львів» пройшли змагання з автомобільного спринту «Спринт Лев 2016». Попри спекотну погоду, подивитися автоперегони прийшли чимало львів'ян. Натомість змагалися спортсмени з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України. А організували перегони ГО «Автомобільний клуб «Мотор Груп» та управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

Президент автомобільного клубу «Мотор Груп» Юрій Потюк розповів: «Автомобільний спринт – це один із видовищних видів автомобільного спорту. Це ще не раллі, але уже їзда на великих швидкостях по коротких траєкторіях. Спринт дозволяє тренуватися, як професійним ралістам так і робити перші кроки молодим автоспортсменам. змагання такого формату проходять у Львові вперше. Це одне із серії українських змагань, які згодом пройдуть в Тернополі та Хмельницьку. В перегонах взяли участь 32 автомобілі, які зареєструвалися у різних класах в залежності від обєму двигуна, потужності та тюнінгу. Під час заїздів, як не дивно, кращий час, показали машини не найвищого класу. Дистанцію 1,8 км вони долали за хвилину й 30 секунд».

Про це повідомили сьогодні, 28 травня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua», де також опублікували фото- та відеорепортаж зі змагань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів