У Львові в ніч із 1 на 2 листопада – благочинний веломарафон, мета якого – збір коштів воякам

16:55 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: afishalviv.net

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, вночі з 1 на 2 листопада на території Винниківського лісництва відбудеться веломарафон «Night Madness 2014».

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що вночі з 1 на 2 листопада на території Винниківського лісництва відбудеться веломарафон «Night Madness 2014», який цього разу проведуть для підтримки українських військових, котрі беруть участь в АТО на Сході України. У повідомленні також конкретизують:

«Захід організовує спортивно-туристичний клуб «Трек» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Марафон триватиме близько 6 годин.

«Ми організували цей марафон, в першу чергу, для тих, хто зараз найбільше потребує нашої підтримки – це наші хлопці, які захищають Україну. Також це для тих, хто ніяк не може наважитися або вже полюбив нічні крос-кантрійні велоперегони, хто хоче ефектно закрити сезон, отримати море адреналіну і позитивних емоцій. Це для найбільш навіжених і несамовитих відчайдухів, щоб було, що згадати довгими зимовими вечорами. Не забуваємо за ліхтарики, мигалки та правила дорожнього руху для велосипедистів», –зазначив Назар Проців, організатор акції. 

Реєстраційний внесок – 120 грн. Всі кошти, зібрані із внесків, підуть на допомогу силам АТО. На старті будуть волонтери, а також представники батальйону «Чернігів» (хлопці з львівського пласту), які зараз знаходяться на ротації.

Програма заходу:

22:00 (1 листопада) – реєстрація учасників;

23:00 (1 листопада) – старт;

04:00 (2 листопада) – виїзд на останнє коло;

05:00 (2 листопада) – фініш, нагородження і фуршет.

Більше інформації про подію та особливості реєстрації ви можете знайти на сторінці у Фейсбуці https://www.facebook.com/events/648448111920946». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів