У Львові тривають міжнародні змагання пожежників

17:10 25 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lviv.dsns.gov.ua

У п’ятницю, 26 травня, учасники ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників-героїв Чорнобиля демонструватимуть вміння у бойовому розгортанні.

У четвер, 25 травня, на території спортивного комплексу «Динамо» у Львові проходив другий день ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників-героїв Чорнобиля. Спершу команди-учасники змагалися у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та пожежній естафеті 4х100.

Перше місце здобув Євген Гарячук, друге – Сергій Присяженко, третє – Андрій Авраменко. Усі вони – зі збірної команди України з пожежно-прикладного спорту.

У пожежній естафеті перше місце також виборола збірна команда України з пожежно-прикладного спорту, другою була команда з Волинської області, третє – команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. За результатами двох днів змагань турнірна таблиця виглядає таким чином: на першому місці – збірна команда України, на другому – спортсмени з Києва, а третю сходинку посідає команда Черкаського інституту пожежної безпеки.

У п’ятницю, 26 травня, у фінальний день змагань, команди демонструватимуть вміння у бойовому розгортанні. Також о 12:00 відбудеться офіційна церемонія закриття ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля та нагородження переможців.

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, у Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також опублікували фоторепортаж зі змагань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів