У Львові розпочався «Ярмарок спорту»

16:05 22 вересня 2016 р.

Фото до новини

22-24 вересня в палаці спорту «Динамо» на вулиці Вітовського, 53 відбуватимуться показові виступи, майстер-класи, шоу-програма та розіграш спортивних абонементів.

У Львові розпочався сьогодні, 22 вересня, «Ярмарок спорту» – єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених у регіоні. Його відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові та силові види спорту, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види спорту.

Цьогоріч на «Ярмарку» свої види спорту представляють понад 70 спортивних організацій Львова. Взяти участь у заході можуть усі охочі – незалежно від віку.

Організувала щорічний «Ярмарок спорту» спільно із Львівською міською радою громадська організація «Здорове місто» координатор якої Олег Чунис розповів: «Сьогодні була зустріч з Тарасом Міщуком, бронзовим призером олімпійських ігор, який отримав сертифікат та ключі від квартири від міського голови. За ті заслуги, які він продемонстрував на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро місяць тому. Хочеться його прикладом закликати всіх юних, дорослих, аби вони вели здоровий спосіб життя і досягали своєї мети».

«Ярмарок спорту-2016» триватиме до 24 вересня – з 10:00 до 16:00 щодня. Олег Чунис зазначив також: «Серед новинок цього року – лазертаг, бейсбол, корфбол, хортинг, кендо. Також вперше матиме можливість виступити на «Ярмарку спорту» львівський цирк, який готує талановитих акробатів та гімнастів. Можна буде поїздити верхи та потримати у руках лицарське спорядження».

Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів