У Львові пройде другий тур Балтійської ліги

09:15 28 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: galsports.com

«Галичанка» прийматиме дві білоруські команди та одну литовську.

Як повідомили в прес-службі Львівської міськради, 28-30 жовтня «Галичанка» прийматиме в палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник») на вулиці Керченській, 8 другий тур жіночої гандбольної Балтійської ліги. Причому вхід на його матчі буде безплатним. Другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко розповіла: «Спершу в п’ятницю, 28 жовтня, зустрічаємось з командою «БНТУ-Бєлаз» – віце-чемпіонками Білорусі. У першому турі вони були доволі непростими суперницями – тоді ми обіграли їх лише у два м’ячі (20:18). Команда «БНТУ-Бєлаз» укомплектована хорошими високими гандболістками, які до того ж володіють чудовими кидками здалеку.

У суботу, 29 жовтня, зіграємо два матчі і знову-таки з білорусками: зранку з  ГК «Гомель», а ввечері з «Городнічанкою». «Гомель» – також дуже сильний суперник: швидкісна команда з хорошою зіграністю, чинні чемпіонки Білорусі, переможниці Балтійської ліги попереднього сезону, учасниці Кубка європейської гандбольної федерації. У першому турі ми здолали їх з рахунком 17:14.

«Городнічанка» переважно складається з молодих гандболісток, яким вдається добре обігрувати суперниць, також мають хороші кидки здалеку, а ще дуже амбітні. І хоч у У першому турі перемогли «Городнічанку» з різницею у дванадцять м’ячів (26:14), однак скидати з рахунку цю команду не варто – з нею також треба серйозно боротися.

Третього ігрового дня, 30 жовтня, у нас зустрічі з двома литовськими командами – «Жальгіріс» та ГК «Гарлява». Їх ми здолали у першому турі з рахунками 25:20 та 24:18 відповідно, але, слід зазначити, що це цікаві суперники:  їх гандбол відрізняється від нашого, і грати з ними незвично і незручно».

Турнірне становище команд після першого туру: «Галичанка» – 10 очок, ГК «Гомель» – вісім, «БНТУ-БєлАЗ» – шість, «Жальгіріс» – чотири, «Городнічанка» – два, «Гарлява» – нуль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів