У Львові преміюватимуть спортсменів і тренерів

18:00 19 серпня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Управління молоді та спорту Львівської міськради розпочинає прийом заяв на отримання премій талановитим та перспективним спортсменам і тренерам.

Про це повідомили в понеділок, 19 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Управління молоді та спорту ЛМР оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди спортсменами та тренерами зі спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова з видів спорту, офіційно визнаних в Україні, відповідно до ухвали Львівської міської ради №1882 «Про затвердження «Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам Львова на 2017-2020 роки» від 27.04.2017 та наказу управління молоді та спорту ЛМР №283р від 14 серпня 2019 року».

«Обов’язковою умовою для отримання премії є здобуття спортсменами спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл перші, другі або треті місця на Олімпійських іграх, Європейських іграх, чемпіонатах світу, чемпіонатах Європи та чемпіонатах України з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні, у попередньому спортивному році», – поінформували також у ЛМР.

«До уваги приймаються саме чемпіонати з певного виду спорту, а не Кубки з виду спорту чи етапи Кубків з виду спорту тощо. Прийом заяв відбуватиметься з 19 серпня до 19 вересня 2019 року», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів