У Львові почали споруджувати тренувальну базу Євробаскету-2015

22:12 7 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: basket.com.ua

Після проведення континентального чемпіонату її планують використовувати як спортивну школу для Сихівського району.

Про це повідомили сьогодні, 7 листопада, «Укрінформу» в корпорації «Альтіс-Холдинг», яка виграла тендер. У Львові вона вже відома, оскільки зводила у ньому низку об`єктів до Євро-2012. Серед них – новий термінал аеропорту.

Перший заступник генерального директора «Альтіс-Холдингу» Сергій Закриничний розповів «Укрінформу»:

«Ми вже розпочали підготовчі роботи до спорудження тренувальної бази Євробаскету на проспекті Червоної Калини у Львові. Ділянку обгородили, забезпечили освітленням і охороною. Тепер переходимо до земляних робіт».

За його словами, до кінця року на ділянці, відведеній під будівництво тренувальної базу Євробаскету-2015, заплановано встановити залізобетонний каркас майбутнього комплексу. Для цього будівельники мають освоїти 12,5 мільйона гривень, які першим траншем виділив держбюджет.

Загальна вартість бази – 55 мільйонів гривень. Завершиться будівництво наступної осені. Після проведення Євробаскету-2015 тренувальну базу у Львові планують використовувати як спортивну школу для Сихівського району. Тут розвиватимуть ігрові види спорту: гандбол, волейбол, баскетбол.

Як повідомляв «ЩЛ», проведення поєдинків фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 у Львові схвалюють 66,8% його опитаних мешканців, а будівництво баскетбольної арени у ньому показують он-лайн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів