У Львові паспортизовано лише 20% спортивних споруд

17:12 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

До Єдиного електронного всеукраїнського реєстру спортивних споруд України внесено 3079 споруд, розташованих на території нашої області.

«На території області триває паспортизація спортивних об’єктів та внесення їх до Єдиного електронного всеукраїнського реєстру спортивних споруд України. До реєстру внесено вже 3079 споруд, розташованих на території Львівщини, ще 892 перебувають на реєстрації в Мінмолодьспорті України», – повідомили сьогодні, 7 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«У переважній більшості районів Львівщини та містах обласного значення, окрім Львова, роботу з паспортизації спортивних споруд практично завершено. Лише в обласному центрі цей показник становить всього 20 відсотків», – розповів заступник начальника управління молоді та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Зазначимо, що згідно з даними статистичної звітності (станом на 01.01.2015) на території області обліковано 5 392 спортивні споруди різних форм власності, типу, категорії та призначення. З інформацією про паспортизовані об’єкти можна ознайомитися у вільному доступі на сайтіwww.sportsporudy.gov.ua. Детальну інформацію про основні спортивні об’єкти міста Львова також можна отримати за посиланням: /upload/users_files/1/upload/Documets/Sportyvni%20obyekty%20L'vova.doc».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів