У Львові гросмейстери «змагалися» під час сеансу одночасної гри в шахи з дітьми

18:15 17 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 листопада, в рамках фіналу чемпіонату України 2014 року з шахів відбувся сеанс одночасної гри в шахи серед дітей та молоді.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що , сьогодні, 17 листопада, в рамках фіналу чемпіонату України 2014 року з шахів відбувся сеанс одночасної гри в шахи серед дітей та молоді. У повідомленні також конкретизують:

«Сеанс проходив у кав’ярні «coMMuna», що знаходиться за адресою: вул. Галицька, 1. Відвідувачі закладу мали змогу випробувати свої сили в партіях з відомими гросмейстерами.

Також учасники турніру отримали пам’ятні монети «750 років Львову». Нагадаємо, що фінал Чемпіонату України з шахів триває до 22 листопада та проводиться на території готелю «Варшава» (с. Малехів, вул. Жовківська, 1).

У змаганнях беруть участь 22 учасники (12 чоловіків та 10 жінок).  За словами організаторів, склад команд є найсильнішим в історії незалежної України, адже зібрав елітних гросмейстерів та лідерів українських шахістів.

Серед запрошених елітних гросмейстерів: лідер українських шахістів, Василь Іванчук (м. Львів), екс-чемпіон світу Руслан Пономарьов (м. Київ), олімпійські чемпіони Павло Ельянов (м. Харків), Олександр Моїсеєнко (м. Харків). Львів також представлятиме діючий чемпіон України Юрій Криворучко. Серед жінок у змаганнях беруть участь міжнародні гросмейстери та майстри Музичук Марія (м. Львів), Музичук Анна (м. Львів), Ушеніна Анна (м. Харків), Жукова Наталя (м. Одеса) та інші».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів