У львівському басейні «Динамо» навчили плавати ще 400 дітей

12:08 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, вже завершилися три етапи міської програми навчання плавання.

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову» , що вже завершилися три етапи міської програми навчання плавання, якими були охоплені понад 400 дітей. У повідомленні також конкретизують:

«Щоденно, впродовж 10-ти занять, діти навчались плавати у професійних тренерів басейну палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо» на вулиці Вітовського, 53. Також 25 вересня на сесії Львівської міської ради внесено зміни до міської програми плавання.

Так, діти, батьки яких є учасниками антитерористичної операції матимуть змогу взяти участь у програмі. Загалом цьогорічна програма плавання складатиметься із 8 етапів. 

Організатором програми є управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради та Львівське комунальне підприємством «Спортресурс». Керівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Це справді одна із дієвих програм, яка дає можливості дітям відвідувати уроки плавання та отримувати знання від фахових тренерів. Наше спільне завдання, як громади, створити можливості для кожної дитини».

Довідка прес-служби міської ради:

«15 травня 2014 року сесією Львівської міської ради прийнято ухвалу №3315 «Програма навчання плаванню у м. Львові на 2014-2015 роки».

Цього року, для того, аби діти навчились плавати з міського бюджету виділено 300 тис. грн. В середньому вартість одного заняття на дитину становить 40 грн. За ці кошти, до даної програми планується залучити понад 750 дітей.

У програмі можуть взяти участь, а відтак безплатно навчитись плавати та зміцнити своє здоров’я, учні з числа:

дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей;

дітей-сиріт;

дітей, позбавлених батьківського піклування;

дітей-інвалідів (котрі мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань);

дітей, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії;

талановитих та обдарованих дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, у тому числі гуртківців установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів м. Львова;

учасників дитячих творчих колективів та спортивних команд;

дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;

дітей, батьки яких приймають участь у антитерористичній операції.

Для того, аби записати дитину на програму плавання, необхідно звернутись в районний відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за місцем проживання або в управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, к. 521, тел. 297-58-74):

Відділ соціальної роботи Сихівського району: 254-64-56

Відділ соціальної роботи Галицького району: 254-60-62

Відділ соціальної роботи Франківського району: 235-22-26

Відділ соціальної роботи Шевченківського району: 252-98-06

Відділ соціальної роботи Личаківського району: 254-62-61

Відділ соціальної роботи Залізничного району: 295-72-93».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів