У Львівській міськраді затвердили детальний план території стадіону «Україна»

19:05 11 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Депутати Львівської міської ради одностайно затвердили в четвер, 11 липня, детальний план території стадіону «Україна».

Про це повідомили в четвер, 11 липня, в прес-службі львівських «Карпат», де також розповіли: «Фінальна версія цього ДПТ невдовзі має бути оприлюднена на офіційному сайті міської ради.  Для ФК «Карпати» такі кроки зі сторони міської влади є надзвичайно важливі та показові. Конструктив – є».

У львівських «Карпат» також зазначили: «Вважаємо це нашою спільною перемогою. Нагадаємо, нещодавно проект цього детального плану був погоджений виконавчим комітетом ЛМР, а заступник генерального директор клубу із розвитку інфраструктури Олег Солдатенко поділився планами клубу щодо реконструкції стадіону «Україна».

Натомість у прес-службі Львівської міськради поінформували в четвер: «Сьогодні, 11 липня, сесія Львівської міської ради ухвалила затвердити детальний план території у районі вулиці Липова Алея (до межі парку «Снопківський») у складі з розробленою планувальною структурою забудови території, планом червоних ліній вулично-дорожньої мережі, схемою функціонального зонування території (планом зонування території) з визначенням містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, пропозиціями з інженерного забезпечення та захисту території, заходами щодо дотримання санітарно-гігієнічних, протипожежних нормативів, вимог з ліквідації аварійних ситуацій та реалізації детального плану території. За цю ухвалу проголосувало 42 депутати».

Начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський розповів: «Проектом ухвали пропонується затвердити детальний план території в районі вулиці Липова Алея. Платником детального плану був футбольний клуб «Карпати». Мова йде про розташування тренувальних полів та спортивних площинних споруд на вулиці Липова Алея. З громадою міста межі парку є узгоджено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів