У Львівській міськраді закликають добиратися 20-го вересня на роботу велосипедом

15:30 19 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У ЛМР запевнили: «У межах проведення Європейського тижня мобільності у Львові у середу, 20 вересня, відбудеться осінній день «Велосипедом на роботу».

У прес-службі Львівської міськради повідомили також сьогодні, 19 вересня: «Саме тому завтра усіх мешканців закликають сісти на велосипед та спробувати пересуватись по місту у справах на двоколісному транспорті. Науково доведено, що велосипед є найефективнішим видом транспорту у місті на відстані до шести кілометрів. Велосипед дозволяє пересуватись «від дверей до дверей», не тратити час на затори і точно розраховувати час своєї поїздки. Працівники, що користуються велосипедом, рідше запізнюються на роботу, менше піддаються стресу та значно рідше хворіють. Через це роботодавці в усьому світі стимулюють працівників їздити на роботу на велосипеді».

«У середу, 20 вересня, о 8.00 на площі Ринок уже звично для цієї події, організовують велосніданок, де велосипедисти зможуть поспілкуватись, випити гарячі напої, скуштувати смаколики та розпочати день «Велосипедом на роботу», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів