У Львівській міськраді приймають заяви на отримання стипендій для перспективних спортсменів і тренерів

11:48 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: mk.ru

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР розпочинає прийом заяв на отримання стипендій для талановитих перспективних спортсменів та тренерів за підсумками 2014 року.

«Управління молоді, сім’ї та спорту розпочинає прийом заяв на отримання стипендій для талановитих, перспективних спортсменів та тренерів за підсумками 2014 року», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, конкретизуючи при цьому:

«На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м. Львова» управління молоді, сім’ї та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди вихованцями спортивних федерацій, спортивних товариств, клубів, організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова, а також їх тренерами з усіх видів спорту, що визнані в Україні. Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у 2014 році, 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Віра Макар розповіла також: «Спорт – надзвичайно важлива складова нашого життя, тому стипендії є лише одним з багатьох кроків, які ми робимо для підтримки талановитих спортсменів та тренерів. Цьогоріч суму фінансової підтримки збільшено, а це означає, що є змога відзначити більшу кількість вихованців спортивних організацій нашого міста та їх тренерів, які гідно представили нашу країну на Чемпіонатах Європи та Світу, а також зайняли призові місця на Чемпіонатах України. Бажаємо Вам нових звершень та перемог!».

Управління молоді, сім’ї та спорту прийматиме заяви до 25 березня 2015 року. 

До заяв необхідно долучити наступні документи:

копію підтверджуючих документів, які засвідчують те, що спортсмен у 2014 році став переможцем або призером (1-3 місця) на Чемпіонатах України, Європи та Світу (копії дипломів, грамот або протоколів змагань);

завірену копію паспорта (1,2 та 11 сторінки);

завірену копію ідентифікаційного коду.

Заяву необхідно скеровувати на ім’я міського голови Львова. Весь пакет документів потрібно подати в Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою пл. Ринок, 1 (вхід з бічної сторони Ратуші)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів