У Федерації футболу України пригрозили львівським «Карпатам» переведенням у нижчу лігу

09:05 24 грудня 2014 р.

«Карпати» винні Артему Федецькому мільйон гривень

«Карпати» винні Артему Федецькому мільйон гривень
Фото: openlviv.net

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ вкотре оштрафував львівський клуб за те, що той не розраховується зі своїми колишніми гравцями.

Львівські «Карпати» досі не розрахувалися з Артемом Федецьким та Іваном Мілошевичем, за що отримали штраф від Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Федерації футболу України. Загальна сума штрафу склала 62 500 грн.

«Це, здається, вже третє засідання КДК з цього питання. В результаті за невиконання рішень Палати по спорах ФФУ щодо Мілошевича «Карпати» оштрафовані на 25 тисяч гривень, а за невиконання рішення САС Лозанни по Федецькому – на 37 500 гривень. Крім того, «Карпати» були попереджені, що якщо рішення не будуть виконуватися, то можуть бути застосовані нефінансові санкції: заборона на трансферну діяльність, перехід у нижчу лігу, зняття очок», – сказав каналу «Футбол 1» юрист Дмитро Коробко.

Зазначимо, Федецькому «Карпати» винні мільйон гривень, а Милошевичу – $150 000. Нагадаємо, в цьому сезоні «Карпати» вже позбулися в сумі 9 очок за рішенням КДК ФФУ.

Як уже повідомлялося, суддя комітету ФІФА зі статусу гравців прийняв рішення зобов'язати «Карпати» виплатити 200 тисяч євро бразильському клубу «Ріу-Клару» за невиконання контрактних зобов'язань та трансферу захисника Даніло Авелара. Про це повідомляє сьогодні, 24 грудня, телеканал «Еспресо.TV» з посиланням на «terrikon.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів