У Дрогобичі реконструювали плавальний басейн

09:24 20 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

На ремонт басейну в дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі витратили торік 9900,931 тисячі гривень.

У четвер, 19 січня, в дрогобицькій дитячо-юнацькій  спортивній школі імені Івана Боберського урочисто відкрили після реконструкції плавальний басейн. Участь у відкритті взяли представники обласної та місцевої влади, мешканці та гості міста. А чин освячення басейну здійснив владика Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ Ярослав Приріз.

За словами депутата обласної ради Андрія Ковча наголосив, що значним поштовхом для завершення реконструкції спортивної споруди стало те, що вдалося залучити кошти Державного фонду регіонального розвитку та держбюджету. Він також запевнив: «Фактично за чотири місяці нам вдалося запустити басейн, де матимуть змогу займатися спортом як і місцеві дітки, так і з інших районів Львівщини».

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували, що басейн у Дрогобичі функціонував з 1979 року, в 2008 році він був закритий на ремонт, а в  2016 році для завершення об’єкту освоїли 9900,931 тисячі гривень, в тому числі 1687,66 тисячі гривень – з Державного фонду регіонального розвитку, 7805 тисячі гривень – з держбюджету становила, а також  408,271 тисячі гривень із місцевого бюджету. Під час реконструкції басейну ДЮСШ встановили сучасне енергоощадне обладнання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів