Волейболісти зі Львова виступатимуть на Універсіаді

17:45 18 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ldufk.edu.ua

У неділю, 20 серпня, свої виступи на ХХІХ літній Всесвітній Універсіаді, який відбудеться у Тайбеї (Тайвань), стартує чоловіча студентська збірна України з волейболу, а днем пізніше – наші волейболістки.

У складі українських збірних виступатимуть студенти кафедри спортивних та рекреаційних ігор Львівського державного університету фізичної культури. Зокрема, у жіночій команді «синьо-жовтих» гратимуть центральна блокуюча Дарія Дрозд та догравальниця Катерина Сильченкова, які на клубному рівні виступають за лідера жіночого вітчизняного волейболу южненський «Хімік».

Що ж до чоловічої української збірної, то в ній гратиме центральний блокуючий львівського клубу «Барком-Кажани» Юрій Семенюк. Окрім того, нашу чоловічу студентську команду у Тайбеї очолює наставник «кажанів» Угіс Крастіньш, який є головний тренером національної збірної України.

У чоловічому волейбольному турнірі в рамках ХХІХ літньої Всесвітньої Універсіади-2017 змагатимуться 20 команд, а в жіночому – 16. На попередньому етапі їх розбито на чотири групи. По два кращих колективи з кожної групи виходять у стадію плей-оф, де починаючи з чвертьфіналу вестимуть безпосередню боротьбу за нагороди Тайбею-2017.

Зокрема, в неділю, 20 серпня, о 8:00 розпочнеться матч чоловічих збірних Мексики та України, понеділок, 21 серпня, о 8:00 – чоловічих збірних Україна й Португалії та жіночих збірних Аргентини та України, у вівторок, 22 серпня, о 8:00 – жіночих збірних України й Канади, а о 10:00 – чоловічих збірних Південної Кореї та України, у середу, 23 серпня, о 10:00 – жіночих збірних Швейцарії та – України, у п’ятницю, 25 серпня, 15:00 – чоловічих збірних України та Латвії.

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, у Львівському державному університеті фізичної культури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів