Троє санкарів зі Львова змагатимуться на Олімпіаді

13:48 15 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Тренерський штаб національної збірної команди України з санного спорту оприлюднив остаточний склад команди для участі у змаганнях ХХІІІ зимових Олімпійських ігор, які відбудуться упродовж 9-25 лютого 2018 року у південнокорейському Пхьончхані.

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Загалом у олімпійській програмі з санного спорту розіграють чотири комплекти нагород, за кожен з яких змагатимуться п’ятеро представників України, в тому числі троє вихованців львівської школи санного спорту. Зокрема, в одномісних санях змагатимуться львів’яни Олена Стецьків серед жінок та Антон Дукач серед чоловіків. У змаганнях двомісних саней серед чоловіків на льодовій трасі в Пхьончхані виступить «синьо-жовтий» дует у складі Олександра Оболончика (Тернопільська область) та Романа Захарківа  (Львівська область), для якого Олімпіада стане вже третьою у спортивній кар’єрі. Окрім них Україну представлятиме ще один представник Тернопільщини Андрій Мандзій у чоловічих одномісних санях».

«Україна буде представлена на олімпійському турнірі також і в командній естафеті. Кожна команда-учасниця формується з чотирьох учасників – по одному чоловічому і жіночому екіпажу та двомісні чоловічі сани, результати проходження траси кожного з яких додаються. На Олімпіаді-2018 боротьбу за медалі в естафеті вестимуть 13 команд. Тренерський склад збірної команди України також буде львівським – планується, що до Південної Кореї вирушать Тарас Гарцула, Володимир Вахрушев та Олег Жеребецький», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів