Срібний призер з велоспорту діставався на чемпіонат світу електричками

23:28 19 вересня 2014 р.

Фото до новини

Журналіст зі Львова Йосиф Пазяк, який здобув дві срібні медалі у чемпіонаті світу з велоспорту серед ЗМІ в Австрії, діставався до місця чемпіонату електричками.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це він розповів у ефірі Громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ). Більше того, у 61-річного журналіста-спортсмена не було команди підтримки, хоча він єдиний представляв Україну на чемпіонаті світу.

«Їдучи туди я мусив здобути форму національної збірної. Мені її оплатила інформаційна агенція «Вголос»». Я мріяв отримати, бодай,  бронзу, щоб стояти на п’єдесталіі і представляти Україну. Я виступаю вчетверте і завжди їду на змагання один. Велосипед купив сам – коштує він близько однієї тисячі долаів»,- розповів Йосиф Пазяк.

Одну срібну медаль журналіст-спортсмен здобув в спринті на 300 метрів, а іншу – в індивідуальній гонці на 9 кілометрів.
До австрійського чемпіонату світу з велоспорту Йосиф Пазяк брав участь у попередніх світових змаганнях серед працівників ЗМІ, але призером став уперше.

Спортивну форму Йосиф Пазяк підтримує завдяки тренуваннями.

«Тренуюся не менше трьох разів на тиждень разом з членамі велоклубу «Тандем». Їздимо 60-65 кілометрів пелотоном. Є серед нас 30-40-60-річні. Сауна може бути раз на тиждень. Взимку – лижі. Про Мундіаль де ля прес випадково довідався в мережі інтернет.  Це було у 2060 році також в Австрії. Але тоді я працював в газеті і часу для тренувань не було»»,- розповів журналіст-спортсмен

Наступний чемпіонат світу буде в Бельгії, в якому Йосиф Пазяк також планує взяти участь.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів