Справу через матч на «Арені Львів» відкрила ФІФА?

17:43 18 вересня 2013 р.

Фото до новини

Але «не ті» прапори перший віце-президент ФФУ там не зауважив

«Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко офіційно заявив про те, що Міжнародна федерація футбольних асоціацій відкрила дисциплінарну справу проти збірної України. Про це повідомляється у релізі ФФУ», – інформує УНІАН.

Дослівно ж ця інформаційна агенція цитує такий коментар Стороженка: «Можу лише сказати, що провадження з цього питання в FIFA (Міжнародна федерація футбольних асоціацій («Fеdеration Internationale de Football Association»). – Ред.) відкрито. Але щодо того, за якими саме фактами – наразі без коментарів. Зрозуміло, йдеться про дії уболівальників під час матчу Україна - Сан-Марино, який відбувався у Львові. Зазначу, що фашистських прапорів на «Арені Львів» не було. Вердикт FIFA буде озвучений пізніше, але коли саме і яким він може бути, говорити передчасно».

Відтак нагадуємо: ФФУ сьогодні спершу спростувала повідомлення про те, що УЄФА розпочав розслідування з приводу використання вболівальникасми піротехніки на стадіоні «Арена-Львів» 6 вересня під час матчу між збірними України і Сан-Марино, а потім заперечила... саму себе. Втім, добре, що хоч «антифашистську істерію» вже не роздмухує...

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів