Спортмайданчик на вулиці Кошиця у Львові буде відкритий 5 березня

13:28 3 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

На відновленому спортивному майданчику облаштовано міні-футбольне поле з штучною травою й огорожею та комплекс вуличних спортивних тренажерів.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 3 березня: «У неділю, 5 березня, о 14.00 мешканців Шевченківського району запрошують на відкриття спортивного майданчика на вулиці Кошиця, 4, який знаходиться на балансі ЛКП «Спортресурс». Він був повністю відремонтований за кошти міського бюджету Львова».

Вартість ремонту становить близько одного мільйона 250 тисяч гривень. Зокрема на ньому було облаштовано міні-футбольне поле з штучною травою та огорожею та комплекс вуличних спортивних тренажерів», – повідомили також у ЛМР.

А директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій розповів: «Сьогодні ЛКП «Спортресурс» ставить перед собою досить амбітні цілі. Це не лишень капітальний ремонт всіх спортивних майданчиків, які знаходяться на балансі нашого підприємства, а й створення додаткових умов та можливостей для мешканців мікрорайонів, де розташовані майданчики для занять фізичною культурою та спортом. Зокрема на всіх великих спортивних майданчиках буде працювати адміністратор, який не лишень на місці буде доглядати за спортивним майданчиком, але в першу чергу організовувати спортивні заходи для всіх бажаючих, участь в яких ми надіємося будуть брати не тільки діти, які завжди активні, але й дорослі та цілі сім’ї. Переможці спортивних міні-змагань та вікторин отримуватимуть заохочувальні медалі та грамоти».

«Під час відкриття на глядачів чекає цікавий імпровізований міні-футбольний турнір, а вже з наступного тижня кожного понеділка, середи та п'ятниці з 15.00 до 18.00 буде працювати безкоштовна секція з футболу для усіх бажаючих дітей Шевченківського мікрорайону і не тільки. З молоддю буде займатися професійний тренер «Дитячих Клубів Шевченківського району» Віктор Йосифович Крижановський», – повідомили також у ЛМР.

«На балансі ЛКП «Спортресурс» знаходять 16 спортивно-ігрових та дитячо-спортивних майданчиків у різних районах Львова. В 2016 році ЛКП «Спортресурс» вперше отримав достатню суму коштів для проведення капітального ремонту спортивних майданчиків. Зокрема було проведено ремонт чотирьох майданчиків – на вулиці Тернопільській, 13а (міні-футбольний майданчик з штучним покриттям та вуличними тренажерами), на вулиці Кастелівка, 8 (перший і єдиний у Львові баскетбольний майданчик з поліуретановим покриттям), на вулиці Винниченка, 4 (сучасний майданчик для «Street Workout») та на вулиці Кошиця, 4 (міні-футбольний майданчик з штучним покриттям та вуличними тренажерами). Сума ремонтів цих майданчиків становить близько трьох мільйонів 200 тисяч гривень», – поінформували також у ЛМР.

«У 2017 році передбачено виготовлення проектно-кошторисної документації та початок капітального ремонту на суму два мільйонів 500 тисяч гривень, зокрема – дитячо-спортивний майданчик на проспекті Чорновола, 45, скейт-майданчик на вулиці Винниченка, 4, баскетбольний майданчик на вулиці Винниченка, 4, дитячо-спортивний майданчик на вулиці Чорноморська, 12, дитячо-спортивний майданчик на вулиці Марка Вовчка, 3 та дитячо-спортивний майданчик на вулиці Йосипа Сліпого, 33», – повідомили також сьогодні, 3 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів