Сьогоднішній матч футбольних збірних України й Люксембурга обслуговуватимуть у Львові шатл-баси (відео)

11:05 14 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: arenalviv.com.ua

Сьогодні, 14 червня, о 19:00 стадіон «Арена Львів» прийматиме кваліфікаційний матч чемпіонату Європи з футболу між національними збірними командами України та Люксембургу.

Член Виконкому Федерації футболу України й голова Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо зазначив приводу сьогоднішнього матчу футбольних збірних України й Люксембурга у Львові:

«Головний меседж – проведення на дуже високому культурному та організаційному рівнях нашого матчу і, безумовно, відкритого тренування. Прекрасно знаємо, що в Україні є тільки два міста, де дозволено проводити такі матчі.

Чекаємо вердикт УЄФА по НСК «Олімпійський» і є такий варіант, що «Арена Львів» залишиться єдиним місцем проведення матчів такого рівня. Безумовно, маємо переживати над тим, щоб ми таких ексцесів, які були в Києві, не допустили. 

На сьогодні відомо, що понад 1000 міліціонерів забезпечуватимуть охорону громадського порядку на цьому матчі.  Очікуємо на понад 22 тис вболівальників, як відомо, більше п’яти тисяч місць на стадіоні будуть закриті під час матчу. Сподіваюсь, що вболівальники, і не тільки львівські, гідно поведуть себе під час гри».

Натомість начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир повідомив: «Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які відправлятимуться з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до Автовокзалу в період з 17.00 до 19.00. Після завершення матчу з 21.00 до 23.00 автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Євгена Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра Довженка. Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», працюватиме у режимі робочого дня».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів