Сьогодні у Львові стартують змагання з триатлону та юнацький міжнародний баскетбольний турнір

11:00 25 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dsmsu.gov.ua

Шанувальників спорту запрошують у велотрек вулиці Клепарівській, 39а й палаци спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 та «Політехніки» на вулиці Уласа Самчука, 2.

25-27 вересня на велотреку вулиці Клепарівській, 39а у Львові відбудуться змагання з триатлону, приурочені року Андрея та Климентія Шептицьких. Організатором заходу є дитячо-юнацька спортивна школа «Іскра» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

У змаганнях візьмуть участь близько 60 учасників з різних областей України. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер розповів: «Триатлон дає змогу поспостерігати одразу за трьома динамічними видами спорту: бігом, плаванням та велосипедним спортом. У Львові дуже багато перспективних спортсменів, які, я впевнений, зможуть продемонструвати найвищі результати серед багатьох учасників та очолити рейтинг кращих спортсменів за результатами змагань». 

Програма:

25 вересня 

14:00 – реєстрація учасників змагань

16:00 – урочисте відкриття заходу

16:15 – розминка

16:45 -18:45 – змагання з плавання (300 метрів)

26 вересня 

10:00 – розминка та нагородження за 25 вересня

10:30 – 14:30 – змагання з велоспорту (вісім кілометрів)

27 вересня

10:00 – розминка

11:00 – 14:00 – змагання з бігу (два кілометри)

14:00 – 15:00 – нагородження переможців та призерів змагань

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Також 25-27 вересня у Львові триватиме XII міжнародний турнір з баскетболу серед дівчат та юнаків, пам’яті спортивного журналіста Ярослава Пастернака, в яких візьмуть участь команди-учасники з Польщі, Словаччини та українські команди з Рівного, Дрогобича, Львова. Баскетбольні поєдинки відбуватимуться у спортивних залах палацу спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 та Національного університету«Львівська політехніка» на вулиці Уласа Самчука, 2 (Стрийський парк). Вхід – вільний.

Урочиста церемонія відкриття міжнародного турніру розпочнеться 25 вересня о 17.45 хвилин в палаці спорту «Галичина». Ярослав Іванович Пастернак (1958-2004) – український спортивний журналіст. Багатолітній керівник відділу спорту всеукраїнської газети «Високий замок». Цей відділ неодноразово визнавали найкращим в конкурсі, який проводила Асоціація спортивних журналістів у Львові. Був одним із найвідоміших спортивних журналістів Львівщини.

Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, на сайті Мiнiстерства молоді та спорту України. Натомість у прес-службі міської ради передали «Щоденному Львову»:

«25-27 вересня у Палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 юнаки та дівчата з різних країн Європи та України позмагаються за першість у міжнародному турнірі з баскетболу пам’яті Ярослава Пастернака. Організатором заходу є Баскетбольний спортивний клуб «Львівська Політехніка» за активної підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

У змаганнях візьмуть участь близько 150 осіб. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Змагання міжнародного рівня мають на меті не лише продемонструвати усю майстерність українських спортсменів, а й ознайомити учасників з інших країн з історією та традиціями нашого міста та налагодити з ними тісну співпрацю. Я впевнений, що за результатами цих змагань статус Львова, як спортивної столиці України, лише підтвердиться, тому запрошуємо усіх прийти на захід та підтримати наших спортсменів». 

Програма:

25 вересня

15:00 – гра між першою та четвертою командами (дівчата);

15:00 – гра між першою та четвертою командами (юнаки);

17:00 – церемонія відкриття турніру;

17:30 – гра між другою та третьою командами (дівчата);

17:00 – гра між другою та третьою командами (юнаки)

26 вересня

11:00 – гра між першою та другою командами (дівчата);

13:00 – гра між третьою та п’ятою командами (дівчата);

15:00 – гра між першою та другою командами (юнаки);

17:00 – гра між третьою та п’ятою командами (юнаки);

27 вересня

10:00 – гра між першою та третьою командами (дівчата);

10:00 – гра між першою та третьою командами (юнаки);

12:00 – гра між другою та четвертою командами (дівчата);

12:00 – гра між другою та четвертою командами (юнаки);

14:00 – церемонія закриття турніру, нагородження переможців та учасників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів