Сьогодні у Львові стартує велопробіг за участю незрячих «Бачу! Можу! Допоможу!» (відео)

10:30 4 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Facebook»

Зрячі та незрячі велосипедисти разом подолають 2000 кілометрів на велосипедах-тандемах.

4 липня у Львові стартує Всеукраїнський Благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» за участі незрячих людей, який триватиме 30 днів. Зрячі та незрячі велосипедисти разом подолають 2000 кілометрів на велосипедах-тандемах.

Мета проекту – показати українцям, що незрячі люди – рівноправні члени суспільства, а здатність «бачити» виходить далеко за межі фізичного зору. Під час Благодійного велопробігу збиратимуть кошти для облаштування у Львові першої в Україні Сенсотеки – простору для дозвілля та неформальної інклюзивної освіти зрячої та незрячої молоді.

Проект підтримали Посольство Америки в Києві, Міністерство Соціальної Політики України, Львівська міська рада, Українське товариство сліпих, Благодійний фонд Ростислава Мельника, Українське національне об’єднання Канади та інші.

Про це розповіли «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість на сторінці пробігу в інтернет-мережі «Facebook» повідомили:

Наш маршрут: «Ратуша – вулиця Беринди – проспект Свободи – площа Різні – проспект Свободи – проспект Шевченка – вулиця Саксаганського – вулиця Костомарова – вулиця Шота Руставелі – вулиця Зарицьких – вулиця Болгарська – вулиця Вітовського – вулиця Коперніка – площа Міцкевіча – проспект Свободи – площа Різні – проспект Чорновола – вулиця Липинського – вулиця Хмельницького – Галицьке перехрестя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів