Сьогодні у Львові – аматорські велосипедні змагання «Вульки»

13:53 23 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Вульки» в інтернет-мережі «Facebook»

У суботу всі охочі мають нагоду показати у Вулецькому лісі на вулиці Пирогівка свої навики у аматорських велосипедних крос-кантрійних змаганнях «Вульки», які вже стали традиційними і проводяться з 2008 року.

Організатори аматорськихї велосипедних змагань «Вульки» розповіли також:

«Змагання проводитимуть за олімпійською системою, згідно з правилами UCI. На проходження дистанції спортсмену надають від 45 хвилин до двох годин залежно від категорії.

Перемогу та наступні місця здобуває той учасник, який за відведений час подолає найбільшу кількість кіл. Серед учасників, які проїхали однакову кількість кіл, вище місце посідає той, який завершив останнє коло раніше за інших.

Старт закривають, коли спливе відведений для відповідної категорії час. Учасник, який вийшов на наступне коло до закінчення відведеного часу, зобов'язаний завершити його, інакше це коло йому не зараховують».

План заходу:

10:00– Реєстрація учасників

11:00 – Інструктаж із техніки безпеки

11:10 – Старт дитячого заїзду

11:30 – Старт категорії «Завзяті»

13:30 – Закриття старту

14:00 – Старт категорії «Леді», «Любителі»

15:10 – Закриття старту

16:30 – Розіграш лотереї

17:00 – Нагородження переможців

18:00 – Закриття перегонів.

У рамках проведення змагань пройде екологічна акція по збору сміття у лісі. Повідомляючи про це «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради також додали: «Запрошуємо усіх охочих відвідати захід та внести свою частину у покращення стану навколишнього середовища». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів