Сьогодні о 19:30 львівська футбольна команда «Карпати» зустрінеться в Запоріжжі з «Металургом»

11:38 5 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fansfootball.org

У неділю «зелено-білим» доведеться грати на стадіоні «Славутич Арена» без свого основого захисника Ігоря Пластуна, який відбуває дискваліфікацію.

Інтернет-видання «Футбол 24» зокрема повідомило сьогодні, 5 квітня:

У неділю відбудуться ще три поєдинки чемпіонату України: «Волинь» побореться із «Зорею» за четверте місце, «Шахтар» проекзаменує «Іллічівець», а «Карпати» завітають на «Славутич Арену».

«Металург» (Запоріжжя) – «Карпати» (Львів):

Запоріжжя, стадіон «Славутич Арена». Телеканал «Футбол 1», онлайн трансляція на сайті «Футбол 24». Початок матчу о 19:30.

«Зелено-білі» їдуть у Запоріжжя за перемогою. Ці очки життєвонеобхідні «Карпатам», адже львів’яни продовжують перебувати на дні, замикаючи турнірну таблицю.

У запоріжців ситуація дещо краща. Команда Анатолія Чанцева, програвши останні два матчі, наразі перебуває на 11 сходинці.

Додамо, що якщо не враховувати дискваліфікацію очків у «зелено-білих», то команди були б сусідами у таблиці, а це вказує на те, що сьогодні глядачі стануть свідками боротьби двох рівних суперників. Звичайно, що господарі мають перевагу у вигляді підтримки вболівальників, але цей козир не є настільки важливим, щоб вплинути на результат матчу.

Радше, ми станемо свідками обережної гри та швидких контратак, адже фаворита у цьому матчі немає. Хоч би як, та ця зустріч замикатиму програму 18 туру УПЛ, тож запрошуємо вас переглянути цю дуель разом із «Футбол 24».

Дискваліфіковані: Дмитро Льопа («Металург» З.) - Ігор Пластун («Карпати»).

Статистика матчів між суперниками: всього – сорок один: +12 =14 –15».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів