Сьогодні о 10.00 стартує напівмарафон «Горгани. Львів. 2015»

09:20 26 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: newsmarket.com.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю о 10.00 на проспекті Свободи біля національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької стартує 5-й ювілейний напівмарафон.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову»:

«За підтримки управління молоді, сім’ї та спорту у неділю, 26 квітня, у нашому місті пройде 5-й ювілейний напівмарафон «Горгани. Львів. 2015». Цього року напівмарафон складатиметься з двох дистанцій – традиційної 21-кілометрової, а також скороченого варіанту – чотирикілометрового.

Цього року в напівмарафоні візьме учать рекордна кількість учасників – понад 500 бігунів. Маршрут пролягатиме вулицями і парками міста. Старт напівмарафону відбудеться о 10.00 на проспекті Свободи біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, далі учасники пробіжать через площу Міцкевича й вулиці Пекарську та Мечникова до лісопарку «Погулянка», де і відбудеться фініш.

Голова ГО «Туристичний клуб» Ірина Підлужна розповіла також: «З року в рік львівський Півмарафон розростається як соціальна ініціатива, до нього долучаються дедалі більше учасників та партнерів. Основне спрямування такої події – не стільки змагання на швидкість, а й популяризація здорового способу життя, сили та витривалості, роботи над собою. Це і альтернативний відпочинок, і нагода поспілкуватися для активних людей».

Організаторами напівмарафону «Горгани. Львів. 2015» є ГО «Туристичний клуб» та СК  «Ультра». Детальнішу інформацію про напівмарафон можна отримати за посиланням http://www.lvivmarathon.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів