Сьогодні на Ярмарку спорту у Львові – олімпійська чемпіонка й найсильніша людина світу 2013 року

17:34 26 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в спорткомплексі «Динамо» на вулиці Вітовського, 53 відбувся майстер-клас чемпіонки з кікбоксингу Олени Овчиннікової.

У прес-службі міської ради нагадали сьогодні, 26 вересня, «Щоденному Львову», що на Ярмарку спорту, який триває в спорткомплексі «Динамо» на вулиці Вітовського, 53, представлені більше півсотні спортивних федерацій, відомі зірки спорту та видовищні майстер-класи. В повідомленні також розповіли:

«Другий день Ярмарку спорту пройшов під голос ведучої радіостанції «Kiss FM» – Анни Арфєєвої. Вона скористалася нагодою майстер-класу та пішла на двобій із чемпіонкою з кікбоксингу Оленою Овчинніковою. 

«Тепер я серйозно задумалася зайнятися бойовими мистецтвами. Діти зараз ростуть на комп’ютерних іграх, а Ярмарок спорту показує, що спорт – це круто, і дає змогу обрати той вид, який до душі. Колись я сама займалася стрільбою та плаванням, але була змушена припинити це через кар’єру. Тому це дуже класна можливість згадати те, що було, і спробувати щось нове», – розповіла Анна Арфєєва.

На Ярмарок спорту також приїхав колишній гравець львівської «Енергії» Владислав Лисенко. «Велика повага організаторам за такий захід у цей складний для нашої країни час. Він не лише популяризує спорт серед молоді, але й укріплює здоров’я нації. На Ярмарку дуже багато дітей, тому я впевнений, що у цьому всьому є душа», – зазначив Владислав Лисенко. 

Чемпіонка Олімпійських ігор, українська веслувальниця на байдарках Інна Осипенко-Радомська також поділилася своїми враженнями від Ярмарку спорту. «Особисто для мене, це – свято спорту, свято душі, адже я сама спортсменка і займаюся спортом із самого народження. Дуже люблю його, живу ним. Дітки, які приходять на Ярмарок, цікавляться різними гуртками – у їхніх очах горять бажання та цікавість, і це приносить мені задоволення. Я дуже рада, що є така можливість побачити, долучитися, розважитися», – розповіла Інна Осипенко-Радомська.

У суботу Ярмарок спорту відвідають також Володимир Рекша – стронгмен та найсильніша людина світу 2013 року, а також відомий британський хореограф Франциско Гомес».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів