Сьогодні на матч «Металіста» й «Локерена» в Лізі Європи на «Арені Львів» возитимуть шатл-баси

09:35 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, маршрутні таксі №3А, №10, №25 і №40 та тролейбуси №3, №20 і №25 курсуватимуть сьогодні до першої години ночі.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні на матч «Металіста» й «Локерена» в Лізі Європи на «Арені Львів» возитимуть шатл-баси. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні о 22.05 на стадіоні «Арена Львів» український футбольний клуб «Металіст» прийматиме бельгійський «Локерен» у рамках 6-го туру групового етапу Ліги Європи. Матч є останнім домашнім матчем для «Металіста» в нинішньому єврокубковому сезоні.

Квитки на матч можна придбати он-лайн на сайті: http://gastroli.ua, а також у касах стадіону «Арена Львів» на вулиці Стрийській, 199; в мережі квиткових кас «ОТ-ОТ»; 

у касі №1 у крамниці «Квітка» на площі Ринок, 14, в «event-hall «КІНО» на проспекті Чорновола, 2;  в «TICKETS.UA, ТЦ «KING-CROSSLEOPOLIS» у Сокільниках; у мережа магазинів «ВУХО.КОМ».

На час проведення матчу графік роботи маршрутних таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбусів № 3; 20; 25 буде продовжено до першої години ночі. Для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

Шатл-баси курсуватимуть з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Євгена Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра  Довженка. Оплата проїзду – 3 гривні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів