Сьогодні львівські «Карпати» змагатимуться за Кубок України зі «Зіркою» (відео)

10:40 22 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Двобій четвертих наразі команди Ліги Парі-Матч і «Favbet Ліги 1» обіцяє стати одним з найцікавіших на цій стадії змагань.

Кубкове протистояння – це завжди інтрига, непередбачуваність і драматизм. Тим більше, коли вихід у наступний етап залежить від одного матчу, який доводиться грати на виїзді. 

Якщо ж врахувати той факт, що суперником «Карпат» в 1/16 фіналу є кіровоградська «Зірка», то завдання у «зелено-білих» можна вважати непростим. Втім, двобій четвертої команди Ліги Парі-Матч і четвертої команди «Favbet Ліги 1» обіцяє стати одним з найцікавіших на цій стадії змагань.

Після гри в Києві проти «Динамо» у Лізі Парі-Матч львів’яни мали тиждень на підготовку до кубкової дуелі. Команда прибула до Кіровограда в п’ятницю і провела передматчеве тренування.

Тренерський штаб взяв із собою 17 гравців: Роман Мисак, Роман Підківка, Ігор Пластун, Андрій Гітченко, Василь Кравець, Володимир Костевич, Денис Мірошніченко, Амбросій Чачуа, Муртаз Даушвілі, Дмитро Кльоц, Артур Карноза, Олег Голодюк, Павло Ксьонз, Олексій Гуцуляк, Денис Кожанов, Вадим Страшкевич, Ігор Худоб’як.

Господарі також у п’ятницю кількома годинами раніше провели відкрите тренування. Варто відзначити, що команда Сергія Лавриненка вже зі старту сезону продемонструвала власні амбіції і закріпилася серед лідерів нижчого дивізіону.

Цілком ймовірно, що під час зимового міжсезоння керівництвом клубу буде поставлене чітке завдання – вихід в елітний дивізіон. Кадровий потенціал у кіровоградців можна назвати відмінним. Досвідчені Допілка, Лупашко і Баранці, а також перспективна молодь найближчим часом матиме змогу спробувати свої сили у боротьбі за путівку в Лігу Парі-Матч.

Приїзд «Карпат» в Кіровоград спричинив футбольний бум у місті. Скоріш за все, трибуни «Зірки» будуть повністю заповнені. Крім того, за дві години до матчу планується спільний марш кіровоградських і львівських фанатів, який стартуватиме з набережної річки Інгул. До речі, за різними підрахунками підтримати «левів» збираються кілька сотень вболівальників. 

Тим, хто залишився у Львові, запропоновано відеотрансляцію матчу, яка розпочнеться о 16:00. Переглянути її можна буде на офіційному сайті ФК «Карпати», офіційному каналі в «YouTube», а також офіційних сторінках та групах у соцмережах «Facebook» та «ВКонтакте». 

Кубок України 2015/2016. 1/16 фіналу. «Зірка» (Кіровоград) – «Карпати» (Львів) 

22 серпня. Початок – 16:00. Кіровоград, стадіон «Зірка» 

Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород).  Асистенти арбітра: Анатолій Дудчик (Чернігів), Андрій Литвин (Київ).  Четвертий арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород). 

Спостерігач арбітражу – Євген Абросимов (Одеса).

Орієнтовні склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Зірка»: Поштаренко – Допілка, Мостовий, Ковальов, Каваців, – Бацула, Лупашко, Кучеренко, Г. Баранець, Б. Баранець – Локтіонов. 

«Карпати»: Мисак – Костевич, Пластун, Гітченко, Мірошніченко – Голодюк, Даушвілі – Кожанов, Карноза, Ксьонз, Худоб’як. 

Про це повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів