Сьогодні «Карпати» зіграють у Львові востаннє в цьому році (відео)

13:44 23 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Матч на стадіоні «Україна» розпочнеться о 17:00.


Відео: Інформаційний центр ФК «Карпати»

Про це повідомляє сьогодні, 23 листопада, інформаційний центр ФК «Карпати». Дослівно ж він розповідає з цього приводу наступне:

«Зважаючи на те, що КДК ФФУ виключив київський «Арсенал» з Прем’єр-ліги, матч проти донецького «Металурга» буде для «Карпат» останнім в цьому році. Поки Прем’єр-ліга не внесла корективи в турнірну таблицю, за неї це зробили уболівальники.

Таким чином «зелено-білим» не лише анульовується поразка у першому колі від канонірів, але й віднімаються очки в конкурентів, які змогли перемогти киян. У «новій» таблиці «Карпати» піднялися на 10-е місце і відстають від «Металурга» всього на одне очко. Для того аби піти у відпустку в доброму настрої і на кращій позиції, «левам» обов’язково треба перемогти одного з найнезручніших для себе суперників. 

Не будемо заглиблюватися в історію і згадувати усі невдалі матчі «Карпат» проти «Металурга». Донецька команда практично завжди набирала очки в поєдинках проти львів’ян як удома, так і на виїзді. Правда, у матчі першого кола, «зелено-білі» ледь не створили сенсацію – лише наприкінці гри донеччанам вдалося відігратися і врятувати одне очко. 

З того часу минуло всього кілька місяців. У «Металурга» змінився тренер – тепер команду очолює російський спеціаліст Сергій Ташуєв. Його команда встигла програти київському «Динамо» 1:9 і перемогти «Металіст» 3:0.

«Карпати» ж зміцніли, стали грати більш агресивно та збалансовано. У двох останніх матчах «зелено-білі» могли перемагати сильні «Чорноморець» та «Ворсклу», але забракло концентрації. Тому передбачити результат цього матчу набагато важче, аніж у першому колі. 

До Львова «Металург» добирався з пригодами. У четвер ввечері команда вилетіла з Донецька, але приземлитися у Львові через туман не змогла. Довелося повертати до Києва і в п’ятницю зранку летіти знову.

Такі примхи погоди вплинули на молодіжку «Металурга», яка не дала бою дублерам львів’ян і програла 2:0. Окрім цього суддя вилучив з поля двох гравців та тренера команди. Однак основна команда матиме більше часу на відпочинок та адаптацію. 

У Сергія Ташуєва не буде клопоту з дискваліфікованими гравцями – усі в строю. Натомість Олександр Севідов матиме як повернення, так і втрати.

Після трьохматчевої дискваліфікації нарешті повертається Младен Бартуловіч. У той же час «Карпати» втрачають Валерія Федорчука, який у цьому сезоні більше не зіграє.

Також не зможе вийти на поле Вадим Страшкевич – усе за зайві розмови з арбітром в кубковому матчі проти «Металіста». Також під питанням участь в матчі правого захисника Павла Пашаєва. Справа в тому, що один з найстабільніших гравців «левів» до останнього часу заліковував травму, тож його поява в основі малоймовірна. 

Таким чином, позицію Пашаєва, швидше за все займе Мірошніченко, а Льопа зіграє під нападником, адже лівий фланг віддасть Бартуловічу. Зрештою, не виключено, що Олександр Севідов приготує сюрприз для своєї колишньої команди.

Саме в донецькому «Металурзі» він закінчував кар’єру гравця і починав як тренер. Тож суботнього осіннього вечора на стадіоні «Україна» буде цікаво. Не проґавте! 

Прем’єр-ліга України 2013/2014. Матч 17-го туру

«Карпати» (Львів) – «Металург» (Донецьк)

23 листопада. Початок – 17:00. Стадіон «Україна».

Арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари).

Асистенти арбітра: Володимир Висоцький (Малокатеринівка, Запорізька обл.) та Олег Дробітько (Полтава).

Додаткові асистенти: Юрій Мосейчук (Чернівці) та Юрій Фощій (Черкаси). 

Четвертий арбітр – Олександр Холодинський (Лозова, Харківська область).

Спостерігач арбітражу – Василь Попович (Іршава, Закарпатська обл.). 

Делегат ФФУ – Олександр Тюрін (Харків).

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ КОМАНД (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):

«КАРПАТИ»: Ільющенков – Мірошніченко, Балажіц, Пластун, Костевич – Ткачук, Голодюк – Зеньов, Льопа, Бартуловіч – Гладкий.

«МЕТАЛУРГ»: Бандура – Насонов, Чечер, Прийма, Зотов – Макрідіс, Даніло – Нельсон, Лазіч, Александре – Мораєс».

Як повідомляв «ЩЛ», сьогодні о 15:30 у Львові – знову віче на Євромайдані перед пам’ятником Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів