Сьогодні до «Арени Львів» їздитиме додатковий транспорт – у зв’язку з матчем «Динамо» – «Шахтар»

11:47 26 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: arenalviv.com.ua

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 квітня, «Щоденному Львову»:

«Громадський транспорт до стадіону «Арена Львів» курсуватиме в режимі робочого дня – зменшення його кількості не буде. Окрім цього, з 17.30 працюватимуть також два шатл-баси: від площі  Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 квітня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні, у день футбольного матчу «Динамо» – «Шахтар», громадський транспорт до стадіону «Арена Львів» курсуватиме в режимі робочого дня – зменшення його кількості не буде. Окрім цього, з 17.30 працюватимуть також два шатл-баси: від площі  Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка. Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир розповів:

«Усі тролейбуси – № 20, № 25 і № 3, а також автобусні маршрути № 3А, № 10, № 25 і № 40 будуть працювати у повному складі в режимі робочого дня. Розвезення футбольних вболівальників громадським транспортом буде продовжено до 24.00.

Після завершення матчу додатковими автобусами також можна буде дістатись до площі Петрушевича та кінотеатру імені Олександра Довженка. Тимчасовий персонал, який працює на стадіоні, окремими маршрутами вивозитимуть зі стадіону громадським транспортом за угодами ФК «Шахтар» та АТП-1».

Нагадаємо, мщо атч проходитиме в рамках Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» сезону 2014-2015 років. Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена-Львів», вулиці Стрийській, 199».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні о 14:00 львівські «Карпати» прийматимуть донецький «Олімпік» на стадіоні «Україна», лідер ультрас «Карпат» дав зрозуміти, що львів’яни вболіватимуть за киян в їх матчі з донеччанами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів